Babyvest Lammeuld … Flere farver og størrelser

295 DKK

Babyvest i lammeuld kan fås i flere fine farver.

Ryd
Varenummer: N/A Kategori:
Strikket babyvest uld er dejlig over en kortærmet body en sommerdag, eller over en langærmet på en kold vinterdag. Modellen er strikket til mange babyer gennem tiden, og nu er den igen blevet et hit. Oprindelig blev strikket babyvest uld brugt som undertrøje, nu anvendes den mest som vest.
Denne fine babyvest i uld kan fås i mange flotte farver, og hvis størrelsen ikke passer, strikker jeg også efter individuelle mål.
Se farvemulighederne og vælg “TILFØJ TIL KURV” Skriv str., eller livvidde ( maven på det tykkeste sted) og den ønskede længde på vesten, i feltet “ordrebemærkninger”, når du har udfyldt tlf., navn og adresse.
Det anbefales at vaske vesten i vaskemaskinen på uldprogram 30°. Derefter formes den og lægges til tørre på et håndklæde.
Har du særlige ønsker om farver, materiale o.l., eller vil du høre nærmere vedrørende leveringstid på strikket babyvest uld efter individuelle mål, så ring/send sms på 2214 8045 eller send en mail her på kontakt eller på gurli@stofop.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Be the first to review “Babyvest Lammeuld … Flere farver og størrelser”