Om Stofop

Gurli Dahl Iversen 1

 

 


Mit tekstile værksted

Jeg bor og arbejder i Kongerslev – 20 km syd for Aalborg. Det er her på Mygdalsvej 12, jeg har mit tekstilværksted. Det er ikke en fysisk butik, men der er altid åbent på værkstedet, når jeg er hjemme, og du er meget velkommen til at kigge indenfor.

 Hele mit voksenliv har jeg arbejdet i Kongerslev som lærer, dels på Nr. Kongerslev Skole dels på Kongerslev Skole med fagene dansk, matematik og håndarbejde.

Samtidig har jeg i en årrække undervist i faget tekstildesign i Aalborg Kulturskole. Der har jeg haft stor glæde ved at inspirere og guide børn i aldersgruppen 10-14 år igennem tekstile processer, og ikke mindst at lære dem håndværket.

Interessen for håndarbejde

Interessen for håndarbejde har jeg med fra min mor og hendes familie, som var en dansk bondeslægt med stor interesse for at strikke og sy. Alt blev strikket eller syet i hånden. Min mor fik sin første symaskine i 1959, og det blev dermed også mit første bekendtskab med en trædesymaskine. Siden har jeg haft mange forskellige maskiner.

Stop op

Når jeg har brug for at stoppe op, er det altid med stof eller garn i hænderne, så for mig blev stop op hurtigt til stof op, og for at gøre udtrykket web-venligt blev det til Stofop.

Jeg stopper meget tit op!! Jeg elsker at sy og strikke, og min glæde er meget stor, når nogen vil bruge mine ting. Her på www.stofop.dk præsenterer jeg nogle af de produkter, jeg fremstiller til salg.